تخت بیمارستانی

تجهیزات پزشکی صحرایی تولید کننده انواع تخت بیمارستانی

تخت بیمارستانی

تجهیزات پزشکی صحرایی تولید کننده انواع تخت بیمارستانی

صنایع پزشکی صحرایی با تولید انواع تخت بیمارستانی و بستری با بیش از 15 سال سابقه تولید در سال 1382 تاسیس گردیده است. تجهیزات پزشکی صحرائی در زمینه تجهیزات اتاق عمل و اورژانس، انواع ترالی بیمارستانی و.... جزء شرکت های مطرح بوده و لیفتینگ بیمارستانی به طور کامل توسط این مجموعه صورت می گیرد. به منظور مشاهده انواع تخت های بیمارستانی صحرائی و سایر تجهیزات بیمارستانی از وبسایت این مجموعه بازدید نمایید.

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۱
  • ۰

تخت بیمارستانی برقی

تخت بیمارستانی برقی دارای تکونولوژی پیشرفته تری نسبت به تخت های قدیمی و مکانیکی می باشد که شرایط راحت تری را برای همراهان و پرستاران فراهم می سازد. در تولید این تخت ها از 3 الی 4 موتور دی سی استفاده می شود . این موتورها با برق 24 ولت تغذیه شده که هیچ گونه خطری برای بیماران نخوهد داشت.

تخت بیمارستانی صحرائی - تخت بیمارستانی تمام ABS - تخت بیمارستانی برقی

نقش موتور در تخت بیمارستانی برقی

موتورهای الکتریکی موجود در تخت های برقی جهت جا به جایی و تغییر موقعیت بیمار استفاده شده و موقعیت قرارگیری بالاتنه و پایین تنه بیمار را تغییر می دهد. همچنین این تخت ها دارای قابلیت تنظیم زاویه می باشد . تغییرموقعیت بالاتنه موجب تسهیل در نشستن بیمار جهت تغذیه و گاها تسهیل و بهبود تنفس می شود. برای جلوگیری از حرکت اضافه بیمار می توان موقعیت پایین تنه را تغییر داد . در بعضی از تخت های برقی، موتورها می توانند به کاهش ارتفاع و سهولت جا به جایی بیمار کمک کنند . تخت های برقی استراحتی ایمن را برای بیماران و همراهان تامین خواهد کرد.

از تخت بیمارستانی برقی علاوه بر بیمارستان ها در منازل نیز استفاده می شود. استفاده از تخت بیمارستانی برقی در خانه منجر به راحتی بیشتر بیمار خواهد شد.

انواع تخت بیمارستانی برقی تجهیزات پزشکی و تخت بیمارستانی صحرائی

تخت بیمارستانی سه شکن برقی – کد 101

تخت بیمارستانی سه شکن برقی – کد 102

برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با تخت بیمارستانی و انواع تخت بیمارستانی، آشنایی با تخت بیمارستانی صحرائی و انواع تخت بیمارستانی صحرائی و تجهیزات بیمارستانی صحرایی می توانید از صفحات مربوطه بازدید بفرمایید یا با شماره 02166410796 تماس حاصل فرمایید.

  • ۱
  • ۰

تخت بیمارستانی و پیشینه آن

در قرن بیستم برای اولین بار تخت بیمارستانی شکن دار برای راحتی بیماران تولید شد . ویلیس دوگچ اولین فردی بود که تخت بیمارستانی سه شکن را معرفی کرد که بسیار قابل توجه جامعه پزشکی قرار گرفت. این درست اولین باری بود که یک تخت بیمارستانی با قابلیت تنظیم ارتفاع و زاویه در بالاتنه و پایین تنه بدون هیچ مشکلی معرفی گردید. پس از آن تاریخچه تخت بیمارستانی به سمت تخت های امروزی پیش رفت.

انتخاب تخت بیمارستانی

انتخاب تخت های بیمارستانی یکی از مهم ترین تصمیم هایی است که می بایست با دقت گرفته شود، زیرا بیماران زمان زیادی را در حال استراحت، یا در اتاق عمل های مختلف بر روی تخت ها سپری می کنند. از این رو تهیه کردن تخت هایی با امکانات کامل امکان به وجود آمدن هرگونه مشکل را به حداقل می رساند. تخت های بیمارستانی استاندارد دوره نقاهت را برای بیمار و همراه بیمار و پرستاران راحت می کند. امکان تغذیه و جا به جایی بیمار به راحتی فراهم خواهد شد و در صورت استفاده از تخت های لگن دار بیمار مشکل دفع نخواهد داشت.

تخت بیمارستانی صحرائی - تخت بیمارستانی تمام ABS - تخت بیمارستانی برقی

کارایی تخت بیمارستانی

از جمله مشخصه های مهمی که در انواع تخت بیمارستانی باید وجود داشته باشد می توان تعداد شکن مورد نیاز در تخت بیمارستانی شکن دار، تحمل وزن مورد نیاز، جنس مرغوب و کارایی برقی جهت سهولت کار را می توان نام برد.

تخت های بیمارستانی علاوه برخاصیت جابه جایی در ارتفاع و زاویه، می توانند با وجود ریل های جانبی به صورت مکانیکی (تخت بیمارستانی مکانیکی) یا اتوماتیک (تخت بیمارستانی برقی) جا به جا شوند. برخی از تخت ها دارای قابلیت تنظیم زاویه برای جلوگیری از زخم بستر بیمار می باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با تخت بیمارستانی و انواع تخت بیمارستانی، آشنایی با تخت بیمارستانی صحرایی، انواع تخت بیمارستانی صحرائی و تجهیزات بیمارستانی صحرایی می توانید از صفحات مربوطه بازدید بفرمایید یا برای مطالعه نکات خرید تخت بیمارستانی و مشاوره با شماره 02166410796 تماس حاصل فرمایید.

  • ۰
  • ۰

تاریخچه تخت بیمارستانی

اولین اجداد تخت های بیمارستانی در زمان قرون وسطی در بریتانیا مورد استفاده قرار گرفتند. این تخت تنها به جهت حمل بیماران مورد استفاده قرار گرفته و از دو میله آهنی با طول یکسان که قسمت داخلی آن ها توسط نوعی پارچه ضخیم پوشانده شده بود تشکیل شده بودند.

یکی از انواع تخت بیمارستانی در بین سال های 1815 و 1825 در لندن تولید شد و تخت های ساده را به تخت هایی مجهز به ریل های جانبی قابل تنظیم تغییر داد. آن ها در ساخت این تخت ها  از میل لنگ های مکانیکی برای تنظیم ارتفاع ریل های جانبی استفاده کردند.

در سال 1909 تخت بیمارستانی شکن دار توسط ویلیس گچ در لندن اختراع گردید که در ابتدا این تخت ها به تخت های گچ معروف شدند . این تخت ها دارای 3 بخش متحرک بوده و به دلیل قابلیت تغییر حالت بیمار به حالت نشسته به افرادی که دچار مشکل سوزش مثانه و روده بودند کمک بسزایی می کردند. تخت های شکن دار قابل استفاده برای افراد با وزن بالا بوده و به بیمارانی که در حالت خوابیده دچار تنگی نفس می شوند کمک می کرد.

در سال 1945 تخت ها بیمارستانی تحت عنوان دکمه فشار توسط جنرال الکتریک اختراع شد و تولید گردید. ویژگی جالب و متفاوت این تخت ها که به بیمارانی که بنا بر دلایلی قادر به تحرک نبودند کمک می کرد این بود که در واقع این تخت ها دارای توالت بوده و کار را برای بیماران و همراهانشان بسیار آسان تر کرده بود.

در بین سال های 1974 تا سال های 1978 تخت هایی با کنترل پنل بر روی ریل های جانبی اختراع شده و از آن پس ریل ها با کنترل از راه دور به عملکرد تخت های بیمارستانی اضافه گردید . بعد ها بر روی این پنل ها دکمه هایی اضافه شد که توسط آن ها ارتفاع شکن ها و ارتفاع کلی تخت به صورت برقی قابل تنظیم بود. تنظیم ارتفاع تخت برای بیماران در مواقع جا به جایی از تخت به تختی دیگر و همچنین زمان پایین آمدن از تخت خطر زمین افتادن را به حداقل ممکن می رساند .

امروزه انواع مختلفی از تخت های بیمارستانی وجود دارد که نسبت به وضعیت درمانی شما انتخاب می شوند . در حال حاضر محققان همچنان در حال توسعه، طراحی و ساخت تخت هایی با امکانات جدید بوده و با توجه به استانداردهای جدید صنعت، تخت هایی کاربردی تر، هوشمندتر، راحت و با کارایی آسان برای مراقبان بیمار در بیمارستان یا منزل اقدام به تولید تخت بیمارستانی خواهند کرد .

برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با تخت بیمارستانی و آشنایی با تخت بیمارستانی صحرائی و انواع تخت بیمارستانی صحرائی و تجهیزات بیمارستانی صحرایی می توانید از صفحات مربوطه بازدید بفرمایید یا با شماره 02166410796 تماس حاصل فرمایید.

 

 

تخت بیمارستانی