تخت بیمارستانی

تجهیزات پزشکی صحرایی تولید کننده انواع تخت بیمارستانی

تخت بیمارستانی

تجهیزات پزشکی صحرایی تولید کننده انواع تخت بیمارستانی

صنایع پزشکی صحرایی با تولید انواع تخت بیمارستانی و بستری با بیش از 15 سال سابقه تولید در سال 1382 تاسیس گردیده است. تجهیزات پزشکی صحرائی در زمینه تجهیزات اتاق عمل و اورژانس، انواع ترالی بیمارستانی و.... جزء شرکت های مطرح بوده و لیفتینگ بیمارستانی به طور کامل توسط این مجموعه صورت می گیرد. به منظور مشاهده انواع تخت های بیمارستانی صحرائی و سایر تجهیزات بیمارستانی از وبسایت این مجموعه بازدید نمایید.

۳ مطلب در دی ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

خرید تخت بیمارستانی

خرید تخت بیمارستانی برای منزل

امروزه به منظور تامین راحتی افرادی که بیمار هستند، باید امکاناتی برای آن ها فراهم گردد تا بتوانند دوره نقاهت بیماری خود را به راحتی سپری نمایند. یکی از موارد ضروری که در هنگام خرید تخت بیمارستانی باید مد نظر داشت، امکانات موجود در تخت بیمار می باشند. در واقع تخت مناسب بیماران با تخت خواب های معمولی موجود در منزل متفاوت بوده و دارای امکانات و انواع متفاوتی می باشند.

تخت بیمارستانی معمولا امکان حرکت و تنظیم در زاویه های مختلف در ناحیه های کمر، گردن و پاها و همچنین قابلیت تنظیم ارتفاع دارند و این تنظیم زاویه به عنوان یکی از مزیت های اصلی تخت بیمار محسوب می شود. در نظر داشته باشد که تخت هایی که به صورت عامیانه در منازل مورد استفاده قرار می گیرند این قابلیت ها را نداشته و درست به همین دلیل است که برای بیمارانی که برای مدت طولانی نیاز به بستری دارند مناسب نمی باشند.

تخت بیمارستانی صحرائی - تخت بیمارستانی فلزی - تخت بیمارستانی مکانیکی

نکات خرید تخت بیمارستانی

  • تخت مریض باید دارای طراحی مناسب باشد تا بتواند وزن بیمار را تحمل نماید و همچنین قابل تنظیم در حالت های مختلف متناسب با نیاز بیمار باشد. در واقع استاندارد بودن تخت ها یکی از نکات حائز اهمیت می باشد. تخت برقی استاندارد دارای ایمنی استاندارد تخت بیمارستانی از لحاظ الکتریکی بوده و از برق گرفتگی های احتمالی جلوگیری می نماید.
  • انواع تخت بیمارستانی امکان انتخاب گسترده ای را فراهم کرده است که می بایست با توجه به نیاز بیمار، تختی که تامین کننده نیازها باشد را انتخاب و خریداری نماییم. به طور معمول در منازل از تخت های یک شکن استفاده می شود. این تخت ها در ناحیه سر قابلیت تغییر زاویه داشته و برای بیمارانی که دچار شکستگی های حاد نیستند مناسب می باشند. تخت دو شکن و سه شکن به مراتب کمتر در منزل مورد استفاده قرار می گیرند اما گاهی اوقات با توجه به شرایط بیمار می توانند مناسب باشند.
  • همانطور که گفته شد تخت بیمارستانی شکن دار، بسته به تعداد شکن، امکان تغییر وضعیت را برای بدن ایجاد می کند، تخت های تک شکن دارای قابلیت تغییر وضعیت در قسمت پشتی و تخت های دوشکن قابلیت تنظیم در قسمت پشتی و زانویی و تخت سه شکن در بین قسمت سر و پا هم تغییر وضعیت داشته و میزان انعطاف پذیری بیشتری برخوردار باشد.
  • ضمن این که تخت ها دارای دو نمونه مکانیکی و الکتریکی می باشند. تفاوت تخت بیمارستانی مکانیکی و تخت برقی این می باشد که در تخت بیمارستانی مکانیکی تغییر زاویه شکن با اهرم های دستی و در تخت بیمارستانی برقی توسط کنترلرهای برقی که بر روی تخت نصب شده اند صورت می گیرد که تخت های الکتریکی منجر به سهولت بیشتر برای استراحت بیمار خواهند داشت.
  • در صورتی که بیمار شما نیاز به بستری طولانی مدت دارد و باید زمان زیادی را به طور مداوم روی تخت دراز بکشد، تخت های سه شکن می توانند گزینه مناسب تری باشند.
  • در هنگام خرید تخت ها یکی از عواملی که باید به طور قطعی به آن توجه نمایید چرخ تخت بیمارستانی می باشند. یکی از مزیت های تخت های چرخ دار جابجایی راحت و آسان آن ها می باشد. چرخ ها به شما این امکان را می دهند که حتی به تنهایی تخت را جابجا نمایید.
  • در نظر داشته باشید که تخت ها دارای ریل و حفاظ کناریباشند تا امنیت بیمار را ضمانت نمایند.
  • تمامی تخت ها باید دارای قابلیت تنظیم پوزیشن حتی در زمان قطعی برق باشند. ارتفاع سطح خواب باید حداقل تا 84 سانت از سطح زمین قابل تنظیم باشند.
  • مواد مورد استفاده در تخت بیمارستانی می بایست با کیفیت و مطابق با استانداردها باشد تا از هرگونه آلودگی و آلرژی جلوگیری کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با تخت بیمارستانی و آشنایی با تخت بیمارستانی صحرائی و انواع تخت بیمارستانی صحرائی و تجهیزات بیمارستانی صحرایی می توانید از صفحات مربوطه بازدید بفرمایید. برای اطلاع از قیمت تخت بیمارستانی با شماره 02166410796 تماس حاصل فرمایید.

  • ۰
  • ۰

استفاده از تخت برقی بیمارستانی در خانه

تخت بیمارستانی در منزل

تخت های بیمارستانی برای استراحت بیمار در طول 24 ساعت مورد استفاده قرار می گیرند. در بعضی از مواقع وضعیت جسمی بیمار نیاز مبرم به بستری در بیمارستان نداشته و می توان با انتقال بیمار به خانه و تهیه تخت بیمارستانی در منزل به کاهش هزینه ها کمک بسزایی کرد.

تخت بیمارستانی صحرائی - تخت بیمارستانی ABS - تخت بیمارستانی برقی - تخت بیمارستانی سه شکن

تخت بیمارستانی برقی در منزل

تخت برقی بیمار به دلیل سهولت استفاده، گزینه مناسبی برای استفاده خانگی می باشند. تخت برقی بیمار برای داشتن موقعیت های مختلف از سیستم برقی استفاده کرده و به دلیل استفاده از الکتروموتورهای DC بدون خطر برق گرفتگی می باشند. این تخت ها را می توان به وسیله ریموت کنترل هایشان از راه دور کنترل کرد. تحمل وزن تخت های برقی 350 کیلوگرم بوده و دارای قیمت گران تری نسبت به سایر تخت ها می باشند .

از نمونه تخت های بیمارستانی برقی سه شکن تجهیزات پزشکی صحرائی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تخت بیمارستانی سه شکن برقی – کد 101

تخت بیمارستانی سه شکن برقی – کد 102

برای مطالعه بیشتر در مورد مزایای تخت بیمارستانی برقی تجهیزات پزشکی صحرایی از صفحه مربوطه بازدید نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با تخت بیمارستانی و انواع تخت بیمارستانی، آشنایی با تخت بیمارستانی صحرائی، انواع تخت بیمارستانی صحرائی و تجهیزات بیمارستانی صحرایی می توانید از صفحات مربوطه بازدید بفرمایید برای اطلاع از قیمت تخت بیمارستانی برقی با شماره 02166410796 تماس حاصل فرمایید.

  • ۰
  • ۰

ترالی اورژانس

ترالی و کاربرد آن

ترالی به وسیله ای اطلاق می گردد که 2 یا 4 چرخ داشته و توسط نیروی انسانی به حرکت درآید. ترالی ابزاری حیاتی و پرکاربرد در مراکز درمانی است. ترالی بیمارستانی، واحدی متحرک بوده که قابلیت حمل تجهیزات بیمارستانی را دارد. ترالی اورژانس نیز مجموعه ای از مهم ترین داروهای حیاتی و اورژانس را برای دسترسی سریع تیم درمان فراهم می کند.

ترالی اورژانس و تاثیر آن بر وضعیت بیمار

ترالی اورژانس و پانسمان جزء تجهیزات هتلینگ بیمارستانی می باشد. در واقع واحد متحرکی است که دستگاه احیای قلبی و ریوی و دارو را به راحتی در اختیار تیم اورژانس قرار می دهد. روزانه داروها و ملزومات ترالی چک شده و تکمیل می گردد.

این واحد متحرک در محل استراتژیک اورژانس قرار گرفته است تا خدمت رسانی هرچه سریع تر به بیماران را به خصوص در زمان توقف قلبی و ریوی ممکن سازد. این ابزار در افزایش سرعت عملکرد پرستاران و مجموعه اورژانس و تسریع در بهبود وضعیت بیمار نقش بسیار حیاتی ایفا می کند و قادر است در صورت نیاز به سرعت بر بالین بیمار آورده شده و توسط تیم های مختلف پزشکی مورد استفاده گیرد.

ترالی اورژانس چهار کشو - کد 112 - تجهیزات پزشکی و تخت بیمارستانی صحرایی

اهداف و کاربرد ترالی اورژانس

• برقراری و حفظ راه هوایی
• نگهداری وضعیت گردش خون در حالت بهینه
• پیشگیری از اختلالات اسید و باز
• ارزیابی پاسخ بیمار به اقدامات احیای قلبی و ریوی
• آماده سازی بیمار به منظور ارجاع به مرکز مراقبت های ویژه

مشخصات ترالی اورژانس

• دارای 4 یا 5 کشو
• یک صفحه بدون دیوار جانبی به همراه کمربند به منظور قرارگیری مانیتور
• نرده محافظ یا دستگیره حرکت در سه طرف ترالی
• دارای چهار چرخ بیمارستانی که دو عدد از چرخ ها قفل شونده هستند
• دارای سیفتی باکس
• دارای سیستم قفل پلمپی آسان بازشو
• پریز چهار خانه برق (ارت دار) به منظور اتصال ساکشن، الکتروشوک و غیره
• دارای جای کپسول اکسیژن 10 لیتری به همراه دو کمربند جهت اتصال آن به ترالی
• دارای سیستم پلمپی آسان باز شو

تجهیزات پزشکی صحرایی ارائه دهنده ترالی اورژانس چهار کشو و ترالی اورژانس پنج کشو توانایی ساخت ترالی بر مبنای نیاز شما و با توجه به استانداردها را دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با تخت بیمارستانی، انواع تخت بیمارستانی و آشنایی با تخت بیمارستانی صحرائی و انواع تخت بیمارستانی صحرائی و تجهیزات بیمارستانی صحرایی می توانید از صفحات مربوطه بازدید بفرمایید یا برای مطالعه نکات خرید تخت بیمارستانی و مشاوره و اطلاع از قیمت تخت بیمارستانی با شماره 02166410796 تماس حاصل فرمایید.